Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Foshan Rayson Global CO., Ltd

Εταιρικό Προφίλ

Η σφαιρική Co. Rayson, ΕΠΕ είναι μια κοινοπραξία sino-ΗΠΑ, που καθιερώνεται το 2007 που βρίσκεται στην πόλη Shishan, ζώνη υψηλής τεχνολογίας Foshan, και έχουν εγκαταστήσει κοντά στις διάσημες επιχειρήσεις όπως το Volkswagen, το αυτοκίνητο της Honda και το εργοστάσιο Chimei Innolux.The είναι περίπου 40 λεπτά με το αυτοκίνητο από το διεθνή αερολιμένα Guangzhou Baiyun και τη δίκαιη αίθουσα έκθεσης καντονίου.

 

Το κεντρικό γραφείο μας «JINGXIN» άρχισε να κάνει το καλώδιο άνοιξη για τη innerspring παραγωγή στρωμάτων το 1989, μέχρι τώρα, Rayson είναι όχι μόνο ένα εργοστάσιο στρωμάτων (15000pcs/month), αλλά και ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές των στρωμάτων (1800tons/month) (60,000pcs/month) και υφαμένους υφάσματος PP μη στην Κίνα με περισσότερους από 700 υπαλλήλους.

ΚΙΝΑ Foshan Rayson Global CO., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Άνω των 90% των προϊόντων μας εξάγεται στην Ευρώπη, την Αμερική, την Αυστραλία και άλλα μέρη του κόσμου. Παρέχουμε τα τμήματα στρωμάτων σε Serta, Sealy, Kingkoil, Slumberland και άλλα διάσημα διεθνή εμπορικά σήματα στρωμάτων. Το Rayson μπορεί να παραγάγει το στρώμα άνοιξη τσεπών, bonnell στρώμα άνοιξη, συνεχές στρώμα άνοιξη, στρώμα αφρού μνήμης, στρώμα αφρού και στρώμα κ.λπ. λατέξ.

 

Η όλη σειρά στρωμάτων μας μπορεί να περάσει τις ΗΠΑ CFR1633 και BS7177, με υψηλό - ποιοτικά προϊόντα και ακριβής εφαρμογή ISO9001: διεθνή ποιοτικά πρότυπα του 2000, έχουμε γίνει VIP μέλος των ΗΠΑ ISPA.

 

Μετά από τα έτη ανάπτυξης, έχουμε ενθαρρύνει μια ώριμη ομάδα στρωμάτων επαγγελματικών τεχνικών και καλά - εκπαιδευμένοι εμπορικοί εμπειρογνώμονες. Με τη κορυφαία ποιότητα, τις ανταγωνιστικές τιμές, την ακριβή αποστολή και τις καλές υπηρεσίες, Rayson συνεχίζει προς τα εμπρός ανταγωνιστικά στην αγορά.

 

Μπορούμε να προσφέρουμε την υπηρεσία OEM/ODM για τους πελάτες μας, οι όλες μονάδες άνοιξη στρωμάτων μας μπορούν να διαρκέσουν για 10 έτη και δεν θα έχουν το κρεμώντας πρόβλημα.

 

Αφιερώνουμε στη βελτίωση της ποιότητας ύπνου σας και θα αγαπούσαμε να γίνουμε ο σύμβουλος ύπνου σας, με την παροχή των καλύτερων στρωμάτων πελατών, ελπίζουμε ότι το καθένα μπορεί να κερδίσει μια καλύτερη ζωή!

 

RAYSON-

Κορυφαίος κατασκευαστής στρωμάτων ανοίξεων της Κίνας & στρωμάτων αφρού

ΚΙΝΑ Foshan Rayson Global CO., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Το Rayson καθιερώθηκε το 2007 όταν επεξεργάστηκε μόνο μια γραμμή παραγωγής PP Spunbonded με τη μηνιαία ικανότητα 300tons, μετά από την ανάπτυξη ετών, τώρα έχει 5 γραμμές παραγωγής με max.width 3.2m, και μπορεί να παραγάγει ένα χρώμα ευρέος φάσματος σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη. Εκτός αυτού, PP μη που υφαίνονται τελειωμένος - προϊόντα 

όπως οι τσάντες αγορών, οι καλύψεις κοστουμιών είναι ένα από τα κύρια προϊόντα μας,

 

Έξω η έννοια της επιστημονικής παραγωγής διαχειριζόμαστε και ο χαμηλός άνθρακας, που εμπιστεύεται και που ικανοποιεί από τους πελάτες με την υψηλή - ποιότητα - σταθερή ποιότητα και την ενθουσιασμός-υψηλή αποτελεσματικότητα μετά από την υπηρεσία, Rayson ακολουθεί και αναπτύσσει την ακεραιότητα, αγώνας, καινοτομία, που μοιράζεται δεδομένου ότι μας το spiri. Με τη γρήγορη πώληση και τη μικρή πολιτική της αγοράς κερδών, θα συνεχίσουμε και θα βελτιωθούμε.

το http://player.youku.com/player.php/sid/XMzI5MzU2NzY0/v.swf

Foshan Rayson Global CO., Ltd
Foshan Rayson Global CO., Ltd
Foshan Rayson Global CO., Ltd
Foshan Rayson Global CO., Ltd
Foshan Rayson Global CO., Ltd
Foshan Rayson Global CO., Ltd
Foshan Rayson Global CO., Ltd
Foshan Rayson Global CO., Ltd
1 2 3 4 5 6 7 8
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : RAYSON

Αριθμός Υπαλλήλων : 500~700

Ετήσιες πωλήσεις : 80000000-100000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2007

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Certifications:: COC

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

ΚΙΝΑ Foshan Rayson Global CO., Ltd Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Foshan Rayson Global CO., Ltd Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Foshan Rayson Global CO., Ltd Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Foshan Rayson Global CO., Ltd Πιστοποιήσεις